<style type="text/css"> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

Colibri IBS Finance

Descriere proiect

Colibri IBS este o soluție software integrată pentru tabletă care se adresează oricărei companii, indiferent de domeniul de activitate și care dorește să își construiască o forță de vânzări puternică și mobilă pentru interacțiunea directă și eficientă cu clientul.

Forța de vânzări are acum acces la un birou mobil prin care crește automat numărul de contracte semnate și se poate ajunge la potențialii clienți indiferent de locația acestora.

A fost dezvoltată pe sistemul de operare Windows 8.1 și permite optimizarea procesului de lucru din sucursale, agenții și puncte de lucru, făcând activitatea de vânzare eficientă și măsurabilă.

Descarcă factsheet
Risk Management

Colibri IBS Risk Management este soluția dedicată companiilor care vor să gestioneze eficient riscurile în operaţiunile financiare și care permite centralizarea  tuturor incidentelor financiare într-o bază  de date unică.

Descarcă PDF
Plati Electronice

Colibri IBS Plăți Electronice este un modul complet de procesare a plăților, ce este integrat cu SWIFT și TRANSFOND, SEPA EUR/RON compliat, SEPA SDD, RUM, STP.

Descarcă PDF
Marketing

IBS Marketing este o aplicație pentru  companiile care doresc să cunoască gradul de satisfacție al clienților, să dezvolte produse și servicii relevante nevoilor acestora și să le soluționeze cerințele în cel mai scurt timp posibil.

Descarcă PDF
CRM

Colibri IBS CRM este soluția dedicată companiilor care vor să gestioneze eficient relațiile cu clienții, să valorifice toate oportunitățile de vânzare  și să crească profitabilitatea pe termen lung.

Descarcă PDF
Document Management

Colibri IBS Document Management este soluția dedicată companiilor care vor să să reorganizeze procedurile aferente managementului documentelor pentru a le face mai sigure, mai rapide și mai eficiente.

Descarcă PDF
Core

Colibri IBS Core este o aplicație de administrare și control a tuturor modulelor: Casierie & Cash Management, CRM, Document Management, Marketing, Risk Management, Cards Management, Plăți Electronice, Compliance.

Descarcă PDF
Casierie & Cash Management

Colibri IBS Casierie & Cash Management este o aplicație pentru companiile care gestionează un număr mare de plăți și încasări. Un instrument puternic pentru managementul fluxului de numerar, aplicația prognozează și gestionează în mod automat toate punctele în care se operează cu numerar, în vederea optimizării costurilor.

Descarcă PDF
Cards Management

Colibri IBS Cards Management este o aplicație pentru gestionarea cardurilor financiare sau non-financiare, dedicată companiilor care vor să eficientizeze operațiunile de administrare a cardurilor emise către clienți, dar și să le ofere acestora programe competitive de fidelizare.

Descarcă PDF
Compliance

Colibri IBS Compliance este un modul pentru supervizarea procedurilor tranzacționale și a comportamentului clienților. Modulul previne eventualele fraude sau operațiuni ilicite prin notificările automate și prin sistemul său de raportări complex.

Descarcă PDF

Aveți nevoie de ajutor?

Pentru întrebări legate de produsele noastre sau orice alte neclarități, vă stăm la dispoziție

Solicită un demo